Dalmatinski Pršut Mataš 100g

Dalmatyńska szynka prosciutto rodzinnej firmy Mataš, suszona przez co najmniej 16-18 miesięcy, którą importujemy do Czech od kilku lat z SK, jest tak naprawdę wytwarzana z domowego udźca wieprzowego w okolicach Jasenic pod Velebitem. Mięso przed suszeniem umieszczane jest w roztworze soli na 30 dni (sól morska) i jest jedynym z nielicznych prosciutto, które jest również lekko wędzone. Chorwackie prosciutto (chorwackie prosciutto) to doskonały przysmak na każdą okazję, nie ma konkurencji w Czechach i na Słowacji, mamy setki połączonych klientów. Certyfikat jakości: ISO9001: 2000 i ISO14001: 2004

Bezglutenowe.

Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 3-20 ° C

W magazynie
Kod: 1347
Marka: Mataš
zł17,77

Dalmatyńska szynka prosciutto rodzinnej firmy Mataš, suszona przez co najmniej 16-18 miesięcy, którą importujemy do Czech od kilku lat z SK, jest tak naprawdę wytwarzana z domowego udźca wieprzowego w okolicach Jasenic pod Velebitem. Mięso przed suszeniem umieszczane jest w roztworze soli na 30 dni (sól morska) i jest jedynym z nielicznych prosciutto, które jest również lekko wędzone. Chorwackie prosciutto (chorwackie prosciutto) to doskonały przysmak na każdą okazję, nie ma konkurencji w Czechach i na Słowacji, mamy setki połączonych klientów. Certyfikat jakości: ISO9001: 2000 i ISO14001: 2004

Bezglutenowe.

Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 3-20 ° C

W przypadku zamawiania sera, kiełbasy lub prosciutto przesyłką kurierską polecamy zamówić termobox w celu utrzymania temperatury.