Wino Plavac Mali jest wytwarzane z najwyższej jakości winogron w sercu Pelješaca z winnic starszych niż 40 lat.
Charakteryzuje się luksusowymi dźwiękami i delikatnymi owocowymi aromatami. Zdobywca srebrnego medalu za jakość na Sabatinie 2014.
Ma purpurowy, ciemno rubinowy, czerwony kolor z niebieskawymi refleksami.
Posiada zrównoważony, różnorodny, owocowy aromat oraz aromat ziół i przypraw śródziemnomorskich.
W smaku pełne, lekkie i świeże.
Podawane schłodzone do 17 ° C - 18 ° C, mięso czerwone, dziczyzna, mięso z grilla, ryby i dojrzałe sery.
Kategoria: | Wino chorwackie |
---|
Wino Plavac Mali jest wytwarzane z najwyższej jakości winogron w sercu Pelješaca z winnic starszych niż 40 lat.
Charakteryzuje się luksusowymi dźwiękami i delikatnymi owocowymi aromatami. Zdobywca srebrnego medalu za jakość na Sabatinie 2014.
Ma purpurowy, ciemno rubinowy, czerwony kolor z niebieskawymi refleksami.
Posiada zrównoważony, różnorodny, owocowy aromat oraz aromat ziół i przypraw śródziemnomorskich.
W smaku pełne, lekkie i świeże.
Podawane schłodzone do 17 ° C - 18 ° C, mięso czerwone, dziczyzna, mięso z grilla, ryby i dojrzałe sery.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.